Gaudí. Aigua i foc és una exploració oberta per una Barcelona convulsa. Des del Park Güell i resseguint el torrent del Pecat travessarem part de l’extens territori de la vila de Gràcia i l’Eixample per endinsar-nos en la memòria dels esdeveniments de la ciutat, la vida i l’obra del reconegut arquitecte.

Diumenge 12 de desembre 2021
Sortida des del Park Güell a les 11.30 h
(cantonada del c/ Olot cantonada amb Av. Santuari Sant Josep de la Muntanya)

……………………………………………..

Aquest recorregut forma part del projecte Serps d’Aigua. Les rieres ocultes de Barcelona. i s’inscriu en la proposta de Filles de ruta organitzada per la PAAC (Plataforma assemblearia d’artistes de Catalunya), una sèrie de quatre rutes per la ciutat de Barcelona, amb motiu de l’exposició Gaudí del MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), fetes per diferents artistes i col·lectius artístics. Són rutes, enteses de forma àmplia, expandida i experimental.
#FillesdeRuta #GaudíFocICendres

Inscripcions a la web del MNAC :
https://www.museunacional.cat/ca/activitats/filles-de-ruta-4-rutes-amb-artistes-bcn

Gaudí. Agua y fuego es una exploración abierta por una Barcelona convulsa. Desde el Park Güell y siguiendo el torrente del Pecat atravesaremos parte del extenso territorio de la villa de Gràcia y el Eixample para adentrarnos en la memoria de los eventos de la ciudad, la vida y la obra del reconocido arquitecto.

Este recorrido forma parte del proyecto Serps d’Aigua. Las rieras ocultas de Barcelona. y se inscribe en la propuesta de Hijas de ruta organizada por la PAAC (Plataforma asamblearia de artistas de Catalunya), una serie de cuatro rutas por la ciudad de Barcelona, con motivo de la exposición Gaudí del MNAC (Museo Nacional de Arte de Catalunya), realizadas por diferentes artistas y colectivos artísticos. Son rutas, entendidas de forma amplia, expandida y experimental.

(fotografies de l’acció realitzades per Sebastià Masramon)