El recorregut, que s’inicia a la capçalera de la riera d’Horta, travessant els barris de Vall d’Hebron i Montbau, ens permet tenir una mirada altra sobre la superfície de la ciutat a partir de les rieres ocultes i la construcció simbòlica de Barcelona. L’exploració directa sobre el territori ens convida a llegir signes, constatant rastres i identificant efectes.

Diumenge 7 de novembre 2021 de 11.30h a 13.30h

Activitat dins de Cartografia de les ciutats invisibles
comissariada per Albert Lladó i organitzada pel CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona)

https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/serps-daigua/237056

El recorrido, que se inicia en la cabecera de la riera de Horta, atravesando los barrios de Vall d’Hebron y Montbau, nos permite tener una mirada otra sobre la superficie de la ciudad a partir de las rieras ocultas y la construcción simbólica de Barcelona. La exploración directa sobre el territorio nos invita a leer signos, constatando rastros e identificando efectos.

Domingo 7 de noviembre 2021 de 11:30h a 13:30h

Actividad dentro de Cartografía de las ciudades invisibles
comisariada por Albert Lladó y organizada por el CCCB (Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona)