El punt de sortida és la Biblioteca Juan Marsé del barri del Carmel. Des d’aquest punt el recorregut va reseguint diferentes rieres del barri passant pel torrent de les bruixes, el carrer de les bugaderes d’Horta… etc, fins arribar a la part baixa a la Riera d’Horta a l’alçada del Passeig Maragall. En aquest punt la riera queda soterrada fins a la seva desembocadura al Fòrum.

El punto de salida es la Biblioteca Juan Marsé del barrio del Carmel. Desde este punto el recorrido va siguiendo diferentes rieras del barrio, pasando por el torrent de les bruixes, la calle de las bugaderes d’Horta…, etc, hasta llegar a la parte baja en la Riera de Horta a la altura del Paseo Maragall. En este punto la riera queda enterrada hasta su desembocadura a la altura del Fórum.

Acció dins del programa Literatura en trànsit amb un recorregut pel barri del Carmel.
29 Set 2021 /20.00 h
Biblioteca El Carmel – Juan Marsé
https://media-edg.barcelona.cat/wp-content/uploads/2021/08/20125712/Programa-Literatura-en-tra%CC%80nsit-2021.pdf